Kamis, 15 November 2012

svaltojen sitoutuminen," Jeffrey Martini, Dalia Das

joutui epäsuosioon Egyptin vallankumous arabien keväällä monet pelkäsivät millainen uusi hallitus voi ottaa. Jotkut ehdottivat, että armeija oli lähinnä valvontaa ja ystävien kanssa Yhdysvalloissa, että meillä ei ollut mitään syytä huoleen. Lisäksi monet opiskelijat, jotka aloittivat vallankumous oli myös maltillisten muslimien tai varsin liberaali, hyväksyy kaikkien uskontojen. Muut keinottelijat ehdotti, että Muslimiveljeskunnan voi ottaa, ja meidän pitäisi varoa mitä haluamme uuden hallinnon.
Monet sanoivat, meidän ekiosku.com beli ei pitäisi pelätä sitä, ja kaikki olisikin kunnossa. Muslimiveljeskunta on ottanut, ja asiat eivät ole yhtä sujuvaa kuin olimme toivoneet, ja veljeys on hyvin järjestetty ja ammatinvalintojen poliittisesti. Ne ovat hallinnassa, he tekevät sääntöjä ja näin se tulee olemaan tulevaisuudessa jo jonkin aikaa. Mitä se tarkoittaa Yhdysvaltojen ja diplomaattisia? No olemme olleet hieman Muslimiveljeskunnan torjuttu, ja pyysi ystävällisesti tuottaa niiden sääntö.

Haluavat ilmeisesti edelleen virrata rahaa ja he huomaavat, että he ovat vastuussa Suezin kanavan ja he pyytävät, että meidän pitää lähettää niitä taloudellista tukea, jos haluamme olla ystäviensä. Mitä tahansa olisi ehkä neuvotella hinta. Tulen tätä kutsutaan kiristystä, mutta Lähi-idän tämä on yleistä ja ehkä on aika meidän tottuu. Kun presidentti Barack Obama meni Egyptiin ja suuri puheen, joka sai Nobelin rauhanpalkinnon oli ennen vallankumousta, joka päättyi Brotherhood haltuunottoa.

Rand Corporation ojensi mielenkiintoinen tutkimus kirja nimeltä; "Muslimiveljeskunnan, nuoriso ja seurauksia Yhdysvaltojen sitoutuminen," Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye ja Erin York. Mietinnön mukaan on Muslim Brotherhood-nuoriso-osasto ja;

"Lasta ei jäseniksi täysimittainen organisaation, mutta ne voi liittää veljeskunnan organisaation scout-ohjelman kautta. Saavutettuaan yläasteen ne voidaan sisällyttää MB: n opiskelijoille tarkoitetusta osiosta ja aloittaa täysimittainen järjestön jäseniksi. Jokaisessa Egyptin maakunnat on sihteeristö ja nuorisosihteeri tehtävänä on vahvistaa joukkovelkakirjojen nuorempi jäsenissä rekrytoida uusia jäseniä ja valmistelee puolueen nuorten tulevaisuuden johtaminen."

Raportti- ja RAND Corporation tutkielmaan ei maininnut, että nuoriso ja johdon vuorovaikutusta on samanlainen antiikin Kreikka-perinteen liimaus. Tämä ei kuitenkaan liioittelematta. Kuten tiedätte, presidentti Obama on okei Muslim Brotherhood-järjestöön johtoasema Egyptissä ja menetelmiä he käyttävät ylläpitää tällaista johtajuutta ajan, kuten hän huomautuksissaan Lähi-idän matkoillaan.

Kaikki Muslimiveljeskunnan nuoriso on taipumus saada samanaikaisesti Senior Muslimiveljeskunnan. Jotkut rutiininomaisesti kysyä viranomaisen, silti niitä, jotka tauko pois ei joutuvat veljeskunnan jäsenet tulevaisuudessa, mutta ne voivat päätyä käyttöikä poliittisen opposition. Monessa suhteessa ehkä meidän pitäisi varoa mitä haluamme, seuraavan kerran on kapina tai vallankumouksen jossain päin maailmaa. Meidän ei pitäisi laskea meidän kanoja, ennen kuin ne kuoriutuvat, eikä pitäisi odottaa myönteiseen tulokseen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar